Veckans Orakel v27 2020

Veckans Orakel v27 2020

juni 28, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Oj vilka underbara energier jag upplever för vecka 27. Pigga glada och energifyllda häääärliga energier, så om du varit trött och sliten den senaste tiden precis som jag så kommer du älska den kraftfulla vågen som sköljer över oss nu. Det ligger även fin energi för att ta kontakt med eller få kontakt med barndomen och uppväxten eller någon person som var viktig för dig under den tiden. Ödet är inblandat så kanske får du uppleva något som känns övernaturligt i stunden som att både du och någon från ditt förflutna tänker på varandra i exakt samma stund och att ni båda tar kontakt.

§§§

Hettan som befunnit sig över landet ska dämpas och vi ska få lite mer normala sommartemperaturer och det måste jag säga ska bli lite skönt. Värme i all ära men vi bor ju i Sverige och här är det inte normalt med 30 grader så det gör väl inget om det blir lite svalare eller vad tycker ni?

§§§

Korten visar även på att det kan kännas som att man jobbat väldigt länge för väldigt lite resultat, men jag vill påminna om att fortsätta ändå. Jobba för det du tror på även om ingen annan gör det och vänta dig att belöningarna så småningom kommer i överflöd. Bara att göra det man tror på är en belöning i sig så är det så att du önskar bekräftelse av andra för ditt jobb så se över det. Du är värdefull även om ingen skulle säga det till dig.

§§§

Det finns ännu mer härliga budskap i videon så ta dig tiden att lyssna, jag tror inte du blir besviken.

Jag önskar dig och alla du känner en fantastisk sommarvecka!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂