Solförmörkelse och Veckans Orakel v26 2020

Solförmörkelse och Veckans Orakel v26 2020

juni 21, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Med fem planeter retrograd (Merkurius, Venus, Jupiter, Saturnus och Pluto) och en solförmörkelse på 0 grader i Kräftan så kan jag inte säga mer än OJ! INTENSIVT! Veckans kort i oraklet är 10 stavar och det är en energi som kan kännas överväldigande. Men vi får inte glömma att hur mycket det än känns som vi har att hantera nu så ges vi samtidigt en chans till något nytt med den solförmörkelse vi har samtidigt.

§§§

Merkurius retrograd är en väldigt snabb energi och den kan göra oss stressade. Kanske ringer telefonen mer än vanligt och arbetsbördan på jobbet ökar lavinartat utan förvarning, men tar du en sak i taget och försöker balansera och jonglera med ett positivt sinne så ska även den här tiden passera utan större problem. Det som kan orsaka problem är nämligen att vi kanske förväntar oss ett resultat och får se ett annat. Är du öppen för att förändringar och justeringar kommer ske nu så blir allt genast roligare. Tänk på att lägga energin på det du kan påverka och låta allt annat passera så ska du se att det går som en dans……. nästan i alla fall 😉

§§§

Solförmörkelsens energi kommer påverka oss under så lång tid som fem till sex månader så om det är så att du inte ser resultat på dina nya infall och idéer så ge inte upp på en gång. Hösten är den tid där alla planeter har vänt åt rätt håll igen och vi börjar se de faktiska stegen vi gjort med våra egna ögon. Fram till dess kan det bli mycket förseningar och förhalningar och omstruktureringar. Det är som att inget är cementerat även om kontrakt skulle signeras. Jag känner att den här förmörkelsen får många att längta till nya platser med nya vyer. Speciellt för er som varit på samma plats eller i samma relation med samma jobb i årtionden. Jag får en känsla av reslusta som kan gripa tag även i den mest trygghetsberoende så packa väskan och ge dig av. Det är dags att uppleva nya äventyr.

§§§

Kräftan är ett otroligt intuitivt och känsligt tecken och solförmörkelse här kan få oss att dra oss innanför vårt skal om vi blir översköljda av våra känslor, men följ din intuition och våga lita på det du känner så ska du se att allt ordnar sig till det bästa. Låt inte dina rädslor hålla dig tillbaka och våga se sanningen och ge dig därefter en möjlighet att börja om på nytt. Ett helt nytt liv kan den här förmörkelsen föra med sig om man skulle vilja, allt handlar om vad man gör med de chanser som dyker upp och med den förändringslusta som kan drabba oss. Använder du den inte så förändras inget och om så skulle vara fallet så var du nog ganska nöjd där du var trots allt.

§§§

Vill du veta mer om vad jag sett kring veckans energier och solförmörkelsen så finns det självklart två videos att titta på. Om inte så ses vi igen om en vecka.

Varm solig sommarkram 🙂

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂