Veckans Orakel v25 2020

Veckans Orakel v25 2020

juni 14, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Nu är vi här och midsommar står för dörren. Energierna börjar lite sömnigt och balanserar upp sig fram mot helgen så kanske finns det lite kvar att använda till ett firande. I år ser det annorlunda ut för många som brukar fira traditionellt vid en bygdegård eller liknande, men kanske får vi fira lite ändå med våra nära och kära. Med tanke på de trötta vibbarna jag känner så kanske det ändå är mer lockande att vara hemma än att resa bort. Men det gäller inte alla. Någon/några av er därute hoppar in i bilen/tåget/flyget och reser iväg, eller kanske reser ni hem? Oavsett vad så ser allt ut att vara i ordning, men var lite extra noga med dokument och packning. På torsdag vänder Merkurius retrograd och får oss lite lätt ur balans, men om du bara tar det lugnt så ska allt ordna sig.

§§§

Merkurius kommer vara retrograd fram till den 12 Juli och den här gången vandrar han bakåt i Kräftans tecken. Kräftan styrs av månen och den del av oss som vi kanske inte alltid visar andra eftersom Kräftan är väldigt privat av sig och skyddas av sitt skal. Eftersom Merkurius är retrograd så kan det vara gamla känslor som bubblar upp till ytan och vill göra sig hörda, men jag ser ändå en balans i det. Som om det är välkomnat och man får en chans att göra upp med något från förr en gång för alla på ett riktigt djupt personligt plan. Det tackar vi för tycker jag.

§§§

Merkurius får oss även att kommunicera och just nu är det som att någon rädsla som vi haft släpper greppet och vi vill säga allt på en gång. Det är inte fel att göra det, men ge dig lite tid att tänka efter om du verkligen vill dela med dig av allt. När du väl sagt det du vill säga så går det inte att göra ogjort och det vore inte roligt om du om tre veckor ångrar dig bittert när du inser att mycket av det du ville få sagt egentligen inte är viktigt längre. Här finns det en risk att göra stor skada helt i onödan så var lite försiktig.

§§§

Om man bortser från den lilla varningen så ser jag ändå bara fina mjuka energier. Inte gräl och osämja, inte kaos och konflikt, nej jag ser värme och kärlek och omtanke. Det kan vara så att vi nu genom vårt eget läkande blir mer empatiska mot andra. Mer förstående och mer accepterande och det är en fin känsla att bära i sitt hjärta. Vill ni ha lite visuellt och lite mer av mina tankar om den kommande veckan så är ni hjärtligt välkomna att se på min video, annars vill jag bara avsluta med att önska en riktigt

TREVLIG MIDSOMMAR!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂