Veckans Orakel v24 2020

Veckans Orakel v24 2020

juni 7, 2020 2 av Ulrika Lembke

§§§

Underbara härliga sommar!! Den här veckan för med sig skolavslutning och student för många och har man någon runt sig som går på sommarlov så kan man känna av att livet saktar ner så som det gör när man förbereder sig för ledighet. Under alla år jag haft barn i skolan så har jag upplevt detta varje år. Själv har jag inte semester, men ändå går min kropp in i vila. Det här är ett väldigt tydligt exempel på hur vi påverkas av andra. När det kommer till ilska och stress så är det något vi är väl medvetna om, men när man ser på de mer positiva känslorna så är vi inte riktigt lika uppmärksamma, men faktum är att vi påverkas på samma vis vare sig det är negativt eller positivt. Jag vill bara påpeka det här så ni kan få ut lite extra njutning den kommande tiden.

§§§

Det som är härligt med energierna den här veckan är att de stämmer väl överens med samröre med andra och det är ju glädjande för alla som har något eller någon att samlas kring (kanske skolavslutning). Veckans kort är underbara 10 i mynt och i min video går jag in mer i detalj på det som vanligt, men energierna visar även på hårt arbete och att samarbeta med andra så även det kommer vara viktigt den närmaste tiden. Känslor är under kontroll igen både hos dig och din omgivning (om det var lite skakigt runt fullmånen), men glöm inte bort att det kan gå lite upp och ner en tid framöver. Bli inte alltför bekväm med att känna lugnet så slipper du bli överraskad av framtida känsloutbrott och glöm inte att allt som kommer ut är det du du borde släppt ut för länge sedan.

§§§

Med solsken och sång önskar jag dig en fantastisk vecka!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂