Fullmåne och Månförmörkelse 5/6 2020

Fullmåne och Månförmörkelse 5/6 2020

juni 4, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Känner ni energin? Jag gör det, rejält! Är du högkänslig eller om du har personliga planeter runt 15 grader i eld eller lufttecken så träffar den här månförmörkelsen dig starkt. Mitt råd till dig just nu är att förlåta dig själv om det är svårt att hålla känslorna i schack. Bubblar det över så betyder det att du förmodligen har hållit masken på tok för länge och nu ser du resultatet av det.

§§§

När man av olika anledningar inte visar vad man känner i vissa situationer så försvinner inte de känslorna mirakulöst ut i etern, istället byggs det upp som en fördämning inombords, lite som en damm av känslor, som till slut brister och vid fullmåne och kanske speciellt den här då solen förstärks av luft (tvillingarna) och kastar extra starkt ljus på månen som är omsluten av eld (skytten). När man slänger syre på elden så har den ju en tendens att blossa upp. Låt det komma som kommer nu och befria dig från all den hänsyn du visat andra genom att inte uttrycka dig ärligt. Det är dags att du öppnar dig nu, våga visa dina känslor utan filter och om du skulle bli arg så finns det en anledning till det. Kanske är det något som hände för fem, sex månader sedan som når kulmen nu så blicka tillbaka och fråga dig, vad hände runt årsskiftet?

§§§

Sedan när du gjort det så vill jag att du blickar framåt lika långt och föreställer dig var du befinner dig i slutet av detta år. Var vill du vara? Vet du ens det? Om allt är väl i ditt liv så känns det kanske underligt att ställa sig den frågan, men om du ändå kan tänka dig att göra det så finns det möjlighet för nya idéer att ta form. Att vara nöjd behöver inte betyda att det inte kan hända nya saker som berikar livet ytterligare och om det är så att du faktiskt inte är riktigt nöjd med den plats du är på nu så är tiden mogen för att visualisera en bättre plats för dig. Det behöver inte ta flera år att genomföra en större förändring, det kan räcka med några få månader om du bara är fokuserad.

§§§

Kanske räcker de här orden för dig idag, men om du vill ha mer så är du hjärtligt välkommen att titta på fullmånevideon här nedan <3 Må väl och trassla inte in dig i dina känslor 😉

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂