Veckans Orakel v23 2020

Veckans Orakel v23 2020

maj 31, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

En ny vecka närmar sig och jag sitter här och tonar in på energierna än en gång. Det här är en av veckans höjdpunkter för mig, då jag ger mig en extra stund för att verkligen vara närvarande och just idag inser jag att jag behöver ge mig själv dessa stunder mycket oftare än jag gör. Ställ dig själv den frågan idag. Ger du dig själv utrymme att få andas djupt, låta tankarna flyga fritt och bara koppla av? Stänger du av telefonen, tv’n och datorn tillräckligt länge för att stressen ska klinga av? Sitter du i stillhet och lyssnar på naturen? Nu kan det finnas ett extra stort behov av detta så ge dig själv tid till det.

§§§

Den här veckan kan börja med att din trygghet ruckas på något vis men det är inte så illa som det till synes verkar så ta en sekund och reflektera innan du tillåter paniken att få fäste i dig. Ibland är det så att saker som sker i själva verket är en stor välsignelse men det är svårt att se vid första anblicken. Det som sker nu är för att du ska ges möjlighet att gå utanför din trygghetszon. En möjlighet att utvecklas och ta ett steg längre än du vågat tidigare. En möjlighet att se sanningen i vitögat. Sitter du fast? Då kan det som sker nu vara det som frigör dig.

§§§

Jag ser Lasse Åberg i Sällskapsresan framför mig. ”Jag kan flyga, jag är inte rädd” och även om det är en väldigt komisk liknelse så är det en påminnelse om att vi inte kan kontrollera allt, men vi kan bestämma oss för att rädslan inte ska få ta kontrollen. Äg dig själv och din energi. Visst kan man reagera väldigt starkt i en rädsla, men det är ändå bara en rädsla. Den har inte med sanningen att göra, det är något som är förknippat med din föreställning om vad som ska vara eller inte vara och vad som kan hända eller inte hända. Ha tillit, du är på rätt väg och du kommer hamna rätt.

§§§

Jag önskar er alla en fantastisk vecka och vill passa på att påminna om fullmånen som även är en månförmörkelse på fredag den 5/6. Håll utkik efter den videon.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂