Veckans Orakel v22 2020

Veckans Orakel v22 2020

maj 24, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Jag sitter i min säng och dricker morgonkaffet. Fåglarna kvittrar utanför och solen skiner in genom mitt sovrumsfönster. Jag känner en otrolig tacksamhet för att jag får bo här där jag bor, långt bort från trafik, människor och stadens stressiga miljö. Det var först när jag flyttade ut på landet som återhämtningen från min utmattning började på allvar och tack vare flytten så kan jag idag snabbare hitta tillbaka till lugnet när stressen tar tag i mig. Kan hända att jag aldrig återgår till det ”normala” igen, men nu när jag bor här så kan jag känna att det är okej. Det är ett lugnare tempo jag mår bra av så det är så det bör vara.

§§§

Så till energierna som de senaste två veckorna har varit så himlastormande glada och positiva. Det har varit underbart på många vis och den kommande veckans energier är inte dåliga alls då de börjar i samma anda, men de känns nu mer fokuserade, samlade och välbalanserade. Den här veckan har vi knekt i mynt som den centrala energin och den får oss att stanna upp och tänka efter, den är motsatsen till stress så har du haft det stressfyllt den senaste tiden så kan du nu få en välförtjänt vila.

§§§

Det är mycket nytt på gång nu. Nya tankar, idéer eller ett nytt jobb kan komma din väg och även om det upplevs som att det bara är att kasta sig ut i det nya så är ändå rådet att ta det lite lugnt innan du bestämmer dig. Var säker på att det är det här du vill innan du tar nästa steg så du inte ångrar dig längre ner längs vägen. Även i nya relationer så är rådet att ta ett steg i taget. Kanske känner du dig tagen av en person eller upplevelsen av nyförälskelse, men det betyder inte att det kommer kännas likadant om ett par månader. Njut av känslan men dra inte på för höga växlar såhär i början, låt det utvecklas i sin egen takt.

§§§

Jag önskar er alla en fantastisk vecka och en fin mors dag!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂