Nymåne i Tvillingarna

Nymåne i Tvillingarna

maj 22, 2020 2 av Ulrika Lembke

§§§

Livet är ett äventyr och den här Nymånen vill påminna oss om detta. Släpp taget om dina inre demoner och våga leva och känna dig fri. Jag ser en möjlighet att gå bortanför det vi normalt anser vara det rätta och faktiskt våga förändra och testa något nytt. Jag ser dig mer trygg i dig själv och din känsla kommer även vara så.

§§§

Jag vill påminna om att man behöver våga för att vinna och vågar du nu så kan du vinna stort. Var lite crazy och gå utanför de ramar du satt upp för dig själv, för om du vågar göra det så kommer din värld att expandera snabbt och expandera stort. Jag vet inte om ni som jag har drabbats av varannandagströtthet (det måste vara någon form av sjukdom 😉 Men när jag tittar på det så ser jag att det är just den snabba expansionen som orsakar fenomenet. Man vill massor ena dagen och ser inga hinder alls och nästa är man så trött så man kan inte förstå hur det ens skulle gå till. Rådet är att låta energierna pendla och inte forcera något. Alla idéer är inte ämnade att nå resultat. Vissa idéer leder bara vidare till en annan bättre idé.

§§§

När energierna är så snabba som de är nu så vill jag också påminna om vikten av eftertanke i kommunikation. Tänk efter före och tänk gärna efter en gång till om det du vill säga är något som är till hjälp, om det är upplyftande och om det är positivt för mottagaren att få veta. Har personen framför dig ens bett om din åsikt? Om inte så säg inget innan du vet att dina motiv är rena. Just nu är det lätt att säga sådant man ångrar senare bara för att man var stressad eller frustrerad. Det är lätt att låta sitt dåliga humör gå ut över andra om man inte passar sig, så passa dig om du kan 😉 Men den här energin är också otroligt hjälpsam i kreativa flöden så är det på den platsen du är nu så se till att skapa så energin glöder, ta tillvara tiden för den är som alltid begränsad.

§§§

Jag önskar er en fin nymåne och hoppas den kommande månaden ger dig det du önskar.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂