Veckans Orakel v21 2020

Veckans Orakel v21 2020

maj 17, 2020 1 av Ulrika Lembke

§§§

Våren växer fram hemma hos mig och som ni ser så står päronträdet fortfarande i blom. Däremot så väntar jag fortfarande på värmen för den lyser ännu med sin frånvaro här i Nyköping. Det är speciella tider här hos oss i år då min äldsta flicka tar studenten i Juni. Jag kan inte riktigt förstå att mina barn nu är vuxna. Vi planerar för hennes studentmottagning och det blir ju lite annorlunda nu i dessa tider, men inget är ju omöjligt när man verkligen vill något. Vi har som tur är en gigantisk altan och ännu större trädgård så här behöver vi inte sitta i knät på varandra. Jag ber bara att vädergudarna är på vår sida och att temperaturen hinner stiga lite till dess.

§§§

Så smiter vi lite snabbt över till veckans energier. Precis som förra veckans var wow så börjar denna vecka i samma stil. Med Solen och Stjärnan som inleder veckan så sätter de en superfin ton och även om vi utmanas och kanske till och med ifrågasätter en massa under veckans gång så hittar vi sedan tillbaka till tillit och glädje igen när vi närmar oss helg och långledigt. Det är värt att kämpa för det man tror på och det är viktigt att aldrig tappa siktet på målet även om vägen dit kan bli lite väl dimmig emellanåt.

§§§

Känslan av att sitta fast i livet i form av krav och gamla mönster som hakat upp sig kan dyka upp nu, men detta är inte en upprepning, det är en påminnelse om vad som varit och vad du lämnat bakom dig. Förändring sker kanske fortfarande inom dig, men det största arbetet är faktiskt redan gjort och det är mest finjusteringar kvar nu.

§§§

Bli inte överväldigad av allt du vill göra om det inte sker precis just nu när du VILL att det ska ske. Lyssna på ditt inre och ge dig lite mer tid innan du agerar och tar nästa steg. Låt energierna leda dig och försök att inte påverkas av ett stressat sinne. Kanske ska det komma in nya människor i ditt liv efter att någon dörr plötsligt stängdes och det är inte säkert att de dyker upp förrän senare i sommar eller kanske till och med först fram mot årets slut. Glöm inte att var sak har sin tid och nu är det tid att njuta av blomknoppar, fågelsång och kaffetåren utomhus.

§§§

Jag hoppas vårvärmen smeker din kind den här veckan och att Veckans Orakel ger dig lite glädje

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂