Veckans Orakel v20 2020

Veckans Orakel v20 2020

maj 10, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Päronträden blommar för fullt ute hos oss nu och äppelträden börjar också så smått att knoppas så nu är våren här på riktigt. Jag var på en promenad med hundarna strax innan jag spelade in dagens video och oj vad våren känns tydligt nu. Gräset doftar, gräsmattan är full av maskrosor (en av mina favoritblommor på våren) och fåglarna kvittrar oavbrutet. Jag börjar längta efter att ta av mig skorna och sätta ner fötterna i solvarmt gräs, men än är vi inte där för marken är fortfarande för kall.

§§§

Så till veckans energier. OJOJOJ säger jag bara, det är bättre än Wow och jag känner mig glad och förhoppningsfull inför den kommande tiden. Belöningar kommer, stora skiften sker och livet öppnar sig på riktigt efter många månader av isolering. Vi börjar leva igen och kan vi ta vara på den energi som råder nu så kan vi skapa oss ett helt nytt liv. Var inte rädd för att släppa taget och släppa kontrollen för om du bara vågar lita på att du blir vägledd i rätt riktning så blir transformationen mindre dramatisk och läskig. Allt är väl, du är på rätt väg och livet vill dig inget illa.

§§§

Jag hoppas ni gläds åt denna veckas orakel för den är på riktigt MAGISK

Solig vårkram

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂