Fullmåne i Skorpionen 7/5 2020

Fullmåne i Skorpionen 7/5 2020

maj 7, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Ojojoj, idag är jag trött i hela kroppen och så även i huvudet. Hjärntrötthet som sitter bakom ögonen på mig, men inombords är jag full av energi. Det spritter av lust att göra något, ta tag i något och bara köra på, men när kroppen säger nej så får lusten vila lite. Jag sitter och känner inspirationen och tänker skriva ner de idéer jag får så jag kan plocka fram dem när kroppen tillåter och göra verklighet av dem.

§§§

Idag ska jag spela in nya videos för den kommande tiden och jag känner mig väldigt förväntansfull, det är ett gott tecken för mig inför inspelning för jag plockar alltid upp de kommande energierna innan jag sätter igång och det jag känner är glada, pirriga och pigga energier. Det ska bli roligt att se vad korten vill säga oss. Jag ser det närmaste halvåret som en tid då vi kommer reflektera mycket över hur långt vi har nått med oss själva och vår personliga utveckling, plus att vi kommer vilja blicka framåt och göra mer långsiktiga planer för våra liv.

§§§

Så till dagens fullmåne, den för med sig karmiska avslut men även en chans att djupdyka i ditt inre och ta reda på om du är ärlig med dig själv och andra. Det kan även innebära att sanningar kommer fram som du är oförberedd på, men vad glad för det du får se för det hjälper dig vidare i livet. Jag känner ett stort behov av att frigöra sig nu. Vi alla är trötta på att släpa med oss gamla idéer, mönster och situationer som inte längre gynnar oss och det är så skönt att man varje månad har en chans att släppa något litet och befria oss lite mer för varje gång. Just nu kan det vara hemligheter du har eller någon i din omgivning har som håller dig tillbaka. Var lite självkritisk nu utan att vara för hård mot dig själv och våga se sanningen, du kommer tacka dig själv för det senare.

§§§

Här kommer nu videon för den här fullmånen och i den finns även en liten pick a card som vanligt. Mycket nöje!

Varm kram

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂