Veckans Orakel v19

Veckans Orakel v19

maj 3, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Jag sitter ute på min altan och skriver och på bilden ovan ser ni den utsikt jag har. Jag är så tacksam för att få bo här där jag bor, ute på landet nästan helt för mig själv (Jag har tre grannar 75 meter bort) Lugnet som finns här är som balsam för min själ och det är mycket tack vare ensamheten här som jag återhämtat mig så bra från min utmattning.

§§§

Det är intressant med veckans energier för jag känner ett sånt inre lugn med dem. Det är som en trygg och varm känsla som ger mig hopp inför den närmaste tiden. Vi går fortfarande (mest hela tiden) genom förändringar men just nu känns det inte så panikartat. Kanske börjar vi vänja oss vid de nya riktlinjer vi lever efter. Oavsett vad det är som pågår så mår vi just nu väldigt bra.

§§§

Det är både ny inspiration och gammal som återkommer som vi får tillgång till den här veckan, men se upp för att stressa för just nu kan stress påverka oss extra starkt så att vårt arbete känns onödigt tungt. Med rätt inställning till det som behöver göras så får vi mycket gjort men ägna inte för mycket tid till det som kan vänta till en annan dag, låt det istället ligga för stunden. Bli inte överväldigad av energierna som drar i dig för det kan hända att du vill för mycket på en och samma gång. Var noga med att prioritera med din tid så att energierna räcker till på bästa sätt, det är det bästa rådet jag kan ge för den här veckan.

§§§

Jag hoppas solen tittar fram även hos er den här första veckan i Maj.

Varma vårkramar,

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂