Veckans Orakel v18

Veckans Orakel v18

april 26, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Veckorna går så fort och nu är snart Maj månad här. Jag hoppas på en solig fin svensk sommar för oss i år. Det vore väl fint!? Jag behöver mycket av naturens vitamin D nu och har njutit av varje soltimma den senaste veckan. Har ni fått något av solens strålar på er?

§§§

Veckans Orakel den här veckan har 10 i bägare som den generella energin och just i den här kortleken så regnar det på kortet. Det säger mig att vi kommer känna otrolig tacksamhet för det vi har att glädjas åt även om omständigheterna inte är de vi önskar för tillfället och förhoppningsvis kanske vi även får lite efterlängtade regndroppar. Här hos mig är det supertorrt i backen, så torrt att det knastrar under skorna när man går i skogen.

§§§

Jag känner ett lugn inom mig inför den kommande veckan, jag ser även att med detta lugn kommer en ny kraft som ger oss energi att vara aktiva, få mycket gjort och kanske även ett eller två nya projekt påbörjas. Jag ser ljuset i tunneln och det är ljuset vi fokuserar på, det gör mig glad att det är så. Äntligen är det något som vänder. När du ser och upplever det här ljusa så vill jag påminna dig om att sprida det vidare. Le mot en främling och ge någon en komplimang. Var det ljus du föddes till att vara.

§§§

Ta hand om varandra därute och njut av en fin vecka.

//Kram Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂