Veckans Orakel v17 med en Nymåne i Oxens tecken

Veckans Orakel v17 med en Nymåne i Oxens tecken

april 19, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Våren har stormat in, bokstavligt talat! Här har det varit blåsigt värre och eftersom vi har öppna landskap framför vårt hus så kanske det har stormat lite extra hos oss. Här har vi planterat och vårstädat i en hel vecka nu så jag hoppas på en väldigt blommig och vacker altan i sommar. Jag har drömt om det ända sedan jag flyttade hit men än har jag inte lyckats. Det blir liksom aldrig som jag har tänkt. Men skam den som ger sig. I år kanske det äntligen blir verklighet.

§§§

På promenaderna så har vitsipporna börjat titta fram så nu dröjer det inte många dagar innan vi får se helvita backar häromkring. Det är en så underbar tid på året tycker jag. Livet återkommer och livsandarna pirrar i kroppen. Tyvärr har krikonträden redan blommat över här så de träden får nog ingen frukt i år, vilket är synd för jag hade tänkt att göra marmelad i år. Det tänkte jag i och för sig även förra året då träden var proppfulla med frukt men det blev ju ingen då heller.

§§§

Energierna är pigga och glada och jag hoppas ni är fler därute som känner det och upplever detsamma. Om inte så får ni inte misströsta, den här veckan börjar lugn och stillsam och övergår sedan i action och härlig handlingskraft, så det kommer till er med. Nymånen den här veckan befinner sig på 3 grader i Oxen och för mig står siffran tre för alkemi och transformation. Vi tar det vi tidigare lärt oss och applicerar på vår nuvarande situation och skapar av det något helt nytt. Jag upplever att vi frigör oss nu och att den närmaste månaden kommer få oss att göra saker på ett nytt sätt.

§§§

Jag hoppas ni får njuta av det vackra vårvädret den här veckan och att vi ses i Veckans Orakel igen nästa vecka. Här nedan finner ni som vanligt mina videos.

Ta väl hand om er i vårsolen!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂