Veckans Orakel v16 2020

Veckans Orakel v16 2020

april 12, 2020 0 av Ulrika Lembke

§§§

Runt påsk så får vi se tydligt vad det är vi har för traditioner och hur viktiga de är för oss. Kanske speciellt i år då omständigheterna ser annorlunda ut. Kanske vi inte fick möjlighet att umgås med vår familj så som vi brukar och så får vi se hur mycket vi verkligen uppskattar det. Det jag kan se är att vi tänker tillbaka på vår barndoms påskar och jämför. Hur var det då? Hur vill vi att det ska vara? Hur kommer min framtids påskar att se ut?

§§§

Jag hoppas att ni har fått i er tillräckligt med smarriga ägg i alla fall, så som högtiden mer eller mindre kräver av oss 😉 Jag tänker i alla fall inleda den här blåsiga påskdagen med kokt ägg och en kopp kaffe men det gör jag inte enbart i påsktider. Ägg är bland det bästa jag vet. Sådär lagom lösa och kladdiga vill jag ha dem.

Men åter till energierna. Överraskande moment kan komma den närmaste tiden och få oss ur balans, men det är viktiga uppvaknanden som leder oss in på rätt väg då vi irrat vilse eller fastnat på en mindre önskvärd plats. Nu kan vi inte blunda längre. Lever du verkligen det liv du drömmer om att leva eller går du i någon annans fotspår bara för att göra någon annan stolt över dig? Ger du dig själv tillåtelse att vara fri i dina drömmar och tror du på att det du drömmer om faktiskt kan bli sant?

§§§

Lyssna till ditt inre nu. Din intuition försöker desperat nå fram och säga dig något. Mitt råd är att våga se sanningen i vitögat och inte vända bort blicken för att du är rädd för att se på ditt liv eller din situation med vakna ögon. Du är stark, du är envis och när det krävs är du till och med oövervinnerlig. Du fixar det här! Vad det än är du behöver göra så vet jag att du fixar det! Du är redo och du är villig och till och med modig när det så väl behövs. Om det skulle vara så att saker sker bortanför din kontroll och du känner dig paralyserad just nu så ber jag dig bara att andas djupt och vänta lite innan du får panik. Det som sker är bra! Kanske inte det du vill eller har hoppats på, men det kommer leda dig till en mycket bättre plats om du bara låter det ske. Streta inte emot för det gör processen bara svårare än den behöver vara. Acceptera och slappna av så ska du få se att det inte är så illa som det först kan verka. Livet är ett mysterium och det är härligt!!

Jag önskar er alla en fortsatt trivsam ledighet!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂