Veckans Orakel v15 och Fullmåne i Vågen 8/4 2020

Veckans Orakel v15 och Fullmåne i Vågen 8/4 2020

april 5, 2020 0 av Ulrika Lembke

GLAD PÅSK

§§§

Ny vecka och även om vi åter igen får uppleva lite skiftande energier så är den mer stabil och positiv än på lång tid. Vi kryper ur vårt skal och öppnar hjärtat och sinnet mot den strålande solen. Vi upplever en mindre konfliktfylld energi även om det kan finnas vissa varningar om att inte förhasta sig i sina reaktioner. Passa tungan så den inte blir för vass och otrevlig. Säg enbart det som faktiskt är till hjälp till en annan.

§§§

Så har vi den där finfina fullmånen på onsdag. Den befinner sig på 18 grader i vågen och visar på ett stort energiskifte. Nummer 18 är numerologiskt en nia 1+8=9 och det är precis som fullmånen ett tecken på fullförande och fullbordan. Äntligen får vi den hjälp vi behöver med att verkligen lämna det vi inte längre behöver och det som inte längre gynnar oss. Har du planer på att sluta röka eller ändra kosten eller liknande så är det en utmärkt tid för detta. Speciellt om du gör det tillsammans med andra, så varför inte skaffa ett medlemskap i viktväktarna för att få stöd av andra.

§§§

Våren får fäste nu när Påsken är här och att umgås med familj och vänner känns fint och kärleksfullt, även ni som inte kan träffas får känna familjens kärlek, så ingen blir utan.

§§§

Jag önskar alla mina fina följare en underbar påskhelg med god mat och solsken

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂