Veckans Orakel v14

Veckans Orakel v14

mars 29, 2020 0 av Ulrika Lembke

Idag när jag vaknade och insåg att vi nu har sommartid igen så blev jag faktiskt lite glad. Nu är våren här på riktigt, Kvällarna blir ljusare och det är äntligen dags att fixa på uteplatsen. Hemma hos mig kommer det vara fullt hus de närmsta veckorna då min yngsta dotter har hemundervisning, och sen har vi ju ett efterlängtat påsklov också. Jag gillar att vi får vara mer tillsammans, det är lyx för mig. Hur är det med energierna då? Jo samma som de senaste veckorna är det jag känner. Det är en skiftande energi mellan oro och rädslor och hopp och glädje. Jag ser planerande och pysslande i hemmet och mycket tankar kring sommar och och semester.

Kanske är det så att planer man haft får lov att ändras eller justeras, men det finns mycket att vinna också. Rådet jag ger den här veckan är att fokusera på dig själv och det som är viktigt för dig och försök att undvika att fatta förhastade beslut och ge dig inte in i konflikter i onödan. Känn efter om det verkligen är värt att strida för innan du gör något och försök att ha lite is i magen om det är möjligt.

Den här veckan kan kräva av dig att du är flexibel och har du normalt lätt för att planer ändras så är det nog inga större problem för dig, men om du vill ha saker på ditt sätt och om du föredrar rutiner och att saker följer sina normala mönster så är den här veckan förmodligen väldigt prövande för dig. Tänk på att det som sker är övergående, det kommer inte vara såhär för alltid och vissa saker är fortfarande som vanligt, så håll fast vid dem så klarar du skiftningarna bättre. Tänk på att även om Påsken inte blir som planerat så kan den ändå bli väldigt fin. Jag ser familjer komma närmre varandra i dessa tider och det är ju något väldigt värdefullt, tycker du inte?

Jag önskar dig en fin vecka med mycket kärlek och glädje.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂