Pick a Card

Pick a Card

mars 23, 2020 0 av Ulrika Lembke

Här kommer en pick a card till dig om det är så att du undrar vad du behöver göra nu. Ditt nästa drag i livet om du vill.

Rosenkvarts

Om du valde kortet med rosenkvarts så är budskapet till dig att du behöver vara mer bestämd med dina intentioner. Vad är det du vill? Velar du mycket? Känner du dig obeslutsam? Det är anledningen till att du inte ser de resultat du önskar. Universum sänder till dig det du sänder ut så var tydlig med var du är på väg och vad som är viktigt för dig, så kommer du strax få se dina önskningar gå i uppfyllelse. Beslutsamhet är ditt ledord för dagen!

Hematit

Om det var hematiten som talade till dig så är ditt budskap att agera. Gå efter dina drömmars mål. Sitt inte på rumpan och önska saker utan att agera för din tid är nu! Du har planerat länge nog nu, det är dags att sätta planer i verket och se hela livet öppna sig för dig på vägen. Det är du som behöver ta första steget för att universum ska förstå vad det är du önskar. Du kan inte göra allt, men du kan alltid göra något. Så upp på benen och ut i världen och lev din dröm nu!!

Tigeröga

Om det var tigerögat som talade till dig så vill universum att du ska tro på det du drömmer om. Du saknar tillit till processen och behöver förstå att dina tvivel sätter upp hinder för att dina önskningar ska manifesteras. Rom byggdes inte på en dag och så gör heller inte dina drömmar, men det du kan göra är att tro på att det som bor i ditt hjärta också är en möjlighet för dig. Allt är möjligt, allt du behöver göra är att tro på det för att få det ske. Jag vet att det varit svårt att hålla fast vid tilliten men ge inte upp nu. Tro!

Följ och gilla oss gärna 🙂