Veckans Orakel v13 2020

Veckans Orakel v13 2020

mars 22, 2020 0 av Ulrika Lembke

Vi kommer att få uppleva en blandad kompott av energier den här veckan. Det kan vara väldigt positivt och kraftfullt samtidigt som oro fortsätter att påverka vårt system. Tänk på att när så många människor jorden runt fokuserar på samma sak så förstärks energin mångfalt. Det gäller oavsett om vi fokuserar på oro eller kärlek så välj dina tankar med omsorg. Jag har påmint tidigare om att oro inte hjälper eller bidrar med något produktivt så enbart av den orsaken bör vi undvika att oroa oss. Ge energi till det du kan påverka och gör allt du kan för att lyfta de du har omkring dig så de också kan finna ro. Att be om sinnesro är väldigt effektivt och har du ännu inte gjort det så ge det en chans.

Den här veckan har vi även en Nymåne i Väduren som sätter tonen för det kommande astrologiska året och här kan jag ge väldigt goda nyheter. Den är kraftfull och energisk och väldigt positiv. Energin jag får från den här nymånen är en möjlighet att verkligen göra upp med det som återkommit igen och igen i ditt liv som du försökt att bli fri ifrån. Jag tipsar nu alla att göra en liten ceremoni vid den här nymånen. Gör en vision board för dig själv där du spaltar upp (i text eller i bilder) det du önskar åstadkomma det kommande året och även det du vill frigöra dig ifrån. Efter att det är gjort så är det bra att antingen spara i ett kuvert för att öppna den här tiden nästa år, eller så eldar du upp den och sedan släpper du taget och låter universum ordna det åt dig.

I fredags var det vårdagjämning och oj vad härligt det känns. Det är något mystiskt som pågår. De senare åren så längtar jag mer och mer efter vår och sommar till skillnad från för några år sedan då jag alltid längtade efter höst och vinter. Det är som att det skett ett totalt skifte i energin för mig. Är det någon av er som upplevt samma sak? Det här började för mig runt 2012 skulle jag tro. Är det något i era liv som har skiftat på det här viset de senaste 5-10 åren?

Det jag känner är att vi den närmaste månaden kommer få uppleva mycket härliga nystartsenergier. Kreativitet och skapande på alla sätt kommer i fokus så nu kan det klia i fingrarna med lust att sätta igång allahanda projekt. Själv ser jag enormt mycket fram emot att få pynta och plantera på altanen. Det är vår i luften, känner ni det?

Med ljus i hjärtat så önskar jag er en underbar vecka!

//Ulrika

Veckans Orakel
Nymåne i Väduren
Följ och gilla oss gärna 🙂