Veckans Orakel v12 2020

Veckans Orakel v12 2020

mars 15, 2020 2 av Ulrika Lembke

Det är mycket oro ute i världen just nu och det speglas tydligt i Veckans Orakel. Jag personligen upplever att den här hysterin är allt annat än hjälpsam för oss och mitt råd är att vara lugn. Visst är det smart att vara lite extra försiktig genom att tvätta händerna lite oftare än vanligt. Om du tillhör riskgrupp som har nedsatt immunförsvar så vet du också med säkerhet vad du bör tänka på, men är du stark och frisk så tänk på det som ett vanligt virus.

Är du en orolig själ så råder jag dig dessutom att minska tiden vid dator och tv för att slippa bli bombarderad med information dagarna i ända. Sök upp informationen själv från pålitlig källa eller se på nyheterna en gång om dagen max om du ens känner att du behöver det. Själv ser jag inte på tv eller inlägg i sociala medier alls, men det är ju mitt personliga val. Gör det som känns bäst för dig.

Veckan ser ut att börja lite stökigt, men fram emot fredagen så kan vi vänta oss positiva nyheter som är lugnande på något vis och det förändrar energin mycket så låt inte stressen ta över när den kommer. Ge dig själv tid att vara i ensamhet för att ladda batterierna. Det är en fin vecka för relationer. Både på jobbet och privat. Kanske den här krisen för oss människor närmre varandra och om så är fallet så finns det ju något positivt med det här viruset ändå 😉

Jag önskar er alla en fin vecka med friska lungor!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂