Veckans Orakel v11 2020 och Fullmåne i Jungfrun

Veckans Orakel v11 2020 och Fullmåne i Jungfrun

mars 8, 2020 0 av Ulrika Lembke

Den här veckan blev Fullmåneläggningen väldigt lång och utförlig och Veckans Orakel blev kort och koncis så har du gott om tid så väljer du kanske den längre före den kortare, eller kanske till och med båda? Känner du dig lite stressad? Ja då är den sistnämnda endast tio minuter lång den här veckan.

Energierna känns för närvarande lugnare och mer stabila och inte lika oklara och förvirrande. Det är fina energier runt kärlek och relationer. Framförallt vad det gäller återföreningar. Visserligen kan det vara så att du just nu endast blickar tillbaka till något och drömmer dig tillbaka till fina tider, men det nya eller nygamla är mycket i fokus.

Det kan även gälla idéer du tidigare haft som du återupptar och börjar jobba med igen och kanske gamla samarbeten tas upp igen. Något kommer tillbaka till dig och det ger dig en ny chans att se på något gammalt med nya ögon. Visst kan rädslor dyka upp, men var modig och lita på dina känslor som ligger där bakom.

Ta lite tid för dig själv emellanåt för att reflektera över vad som händer runt dig den här närmsta månaden. Det kan nämligen bli så att du har mycket energi och inte riktigt känner att du behöver hushålla med den. Slit inte ut dig och om du redan känner dig sliten så är det ännu viktigare att lyssna på det och hitta olika vägar för återhämtning.

Med det så vill jag önska dig en fin fullmåne och en underbar vecka!

Om det inte räcker med en video så finns det ju två idag 🙂

Följ och gilla oss gärna 🙂