Veckans Orakel v10 2020

Veckans Orakel v10 2020

mars 1, 2020 0 av Ulrika Lembke

Så är det ny vecka igen och energierna är både högt och lågt tack vara en ökad känslighet. Veckans kort är Översteprästinnan och hon uppmanar dig till att lyssna till din intuition då du just nu har god kontakt med den. Det innebär även en ökad känslighet så är det så att du vet med dig att du redan är känslig så kan det bli än värre den här veckan.

För att skydda sig då man är känslig föreslår jag att du ägnar dig åt jordande aktiviteter. Promenera i skog och mark. Meditera dig ner i jorden och syssla med jordnära aktiviteter så som städning matlagning eller varför inte plantera om dina blommor nu när våren börjar närma sig.

Den här energin kan göra dig lite förvirrad då du kan känna en sak och se en annan i din omgivning. Gör ingen stor affär av det, konstatera att du känner annat än det du ser och gå vidare. Ibland vill inte våra nära och kära öppna sig och om de vill det så får vi lita på att de gör det på eget bevåg.

Ett bra sätt att använda den här energin är att planera och visualisera. Jag drömmer mig mer än gärna bort emellanåt och just idag är det sommaren som jag ser i mitt inre. Vackra svenska sommaren, snart är den här igen.

Må riktigt gott nu och ta väl hand om dig!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂