Nymåne i Fiskarna och Veckans Orakel v9 2020

Nymåne i Fiskarna och Veckans Orakel v9 2020

februari 23, 2020 0 av Ulrika Lembke

Ja inte undgår det mig att Merkurius är retrograd inte. Veckans två videos har tagit mig 24 timmar att ladda upp på nätet. Vädergudarna har inte varit nådiga då de blåst bort allt internet för mig. Men så äntligen blev det klart och här sitter jag nu och försöker känna in energierna.

Den här månen gör mig ofokuserad känner jag men jag ska göra mitt bästa och kanalisera lite. Jag vill helst bara drömma mig bort till en annan plats eller annan tid och känner du lika så är det så är det precis det man får med TV serien Outlander (Netflix). Har du inte sett den än så kan jag varmt rekommendera den. Den är spännande, romantisk och har en hel del övernaturliga inslag.

Den här månen får oss att längta bort från rutiner och vardag och det vi känner till så en reslusta som legat i byrålådan kan ge sig till känna och kanske kan den till och med få dig att boka en sista minuten tripp. Om du får för dig att resa nu så tänk på att dubbelkolla allt, ha lite extra tid på dig och ha ett ombyte i handbagaget ifall din väska kommer på villovägar. Merkurius retrograd kan innebära lite förseningar och annat småstrul men låt dig inte skrämmas om du vill iväg, se bara till att resa förnuftigt.

Jag försöker fånga in veckans energier medan jag är igång och de känns lite suddiga. Kanske är det så att inget ser klart ut just nu eller att det som för en kvart sedan var klart som korvspad är lite smågrumligt och ovisst för tillfället. Det gör inget för jag vet att det är en jättebra energi för att planera så om det är svårt att få något vettigt gjort eller om du plötsligt känner dig velig och obeslutsam så sätt dig med ett idéblock och skriv ner lite tankar och önskningar om framtiden. Visualisera var du vill vara den här tiden nästa år och sätt upp några riktlinjer för vad som behöver göras för att nå dit. Det här är ju det astrologiska årets sista nymåne och snart är det vårdagjämning och en nymåne i Väduren men fram till den så vinner du mest på att reflektera över det gångna året samtidigt som du drömmer om det som ska komma, lite så som vi gör runt jul och nyår.

Känns det för mycket bara det? Ja då kan du alltid sätta dig ner och titta på Veckans Orakel och Nymåne-videon här nedan 😉

Jag önskar dig en fin söndag med vila och harmoni

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂