Veckans Orakel v8

Veckans Orakel v8

februari 16, 2020 4 av Ulrika Lembke

Wohoooo….. Det du inte vet kan vara det som hamnar på agendan den kommande veckan. Att inte veta kan skapa oro och stress men det är endast en tillitsprövning och att lära sig att ha tillit i situationer där man saknar kontroll är väldigt hjälpsamt många gånger i livet. Det ser ut att vara stora förändringar på gång i livet. Nytt jobb kanske, eller en ny bostad. Det kan till och med vara så att du får ett erbjudande som leder till en flytt lite senare. Det kan vara en man/kvinna du möter nu eller nyss har fått kontakt med som får dig att välja om i livet. Kanske välja att flytta 80 mil till en helt främmande plats.

Jag älskar den typen av utmaning som ovisshet skapar. Kan hända att jag inte vet vad som ska ske framöver, men det är spännande att inte veta. Kanske kommer något som är mycket bättre än jag vågat drömma om. Kanske kan det nya jobbet föra med sig möten med nya härliga människor. Vad som än kommer den här veckan så är det något som testar dig i din förmåga att våga. Vågar du satsa på något som är okänt för dig? Vågar du ge dig in i en ny karriär? Flytta till en ny kommun där du varken har familj eller vänner? Det ser ut att hända mycket oväntat under våren 2020 och det som sker nu är bara början!!

Jag önskar er alla en fantastiskt spännande sportlovsvecka!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂