Veckans Orakel v7 och Fullmåne i Lejonet

Veckans Orakel v7 och Fullmåne i Lejonet

februari 9, 2020 0 av Ulrika Lembke

Oj vilken tid som väntar. Det ligger i luften och det har det gjort under en längre tid nu. Vi lämnar mycket bakom oss och förbereder oss för ett nytt kapitel av vårat liv. Rensa ut, rensa bort och avsluta. Se till att inte lämna lösa ändar. Nu är det dags att knyta ihop säcken och ge sig av.

Den här energin är väldigt befriande om vi låter den vara så. Håller vi kvar vid tankar, mönster, människor eller situationer som vi inte mår bra i så kommer det att innebära än mer smärta, men tar vi tillvara den här energin och verkligen gör de förändringar vi behöver göra, så ger vi oss själva en möjlighet att verkligen få en riktig skjuts framåt i livet.

Jag ser möten med nya och intressanta människor och jag ser nya intressen och ny kraft som kommer av att vilja förändra. När jag skriver detta är det som att energin mångdubblas och jag känner hur mycket som vill komma fram och ut i skrift så är det så att du upplever att du har något att säga så är det en väldigt bra tid för att göra det nu.

När jag skriver mina veckoinlägg så lyssnar jag sällan på videon innan. Kanske en gång av fem men allt som oftast så är det ändå samma energi som kommer fram när jag skriver som när jag spelade in videon. Den här veckan är en sådan vecka när jag inte sett någon video innan, men energin jag känner gör mig väldigt nyfiken och jag tänker se bägge två så snart jag får tid. Jag vill säga wow, wow, wow…. Det är inte ofta energin känns så kraftfull, men när den är det så kan vi vänta oss större händelser och bättre resultat, så ta till vara den här tiden på bästa sätt.

Med energi i skrivarfingrarna

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂