Veckans Orakel v6 2020

Veckans Orakel v6 2020

februari 2, 2020 2 av Ulrika Lembke

Något har nått sitt slut och det kan kännas både väldigt tufft och befriande på en och samma gång. Allt går inte alltid som man drömt om och hoppats och visst blir man sugen på att krypa ner under täcket och stanna där ett tag när motgång efter motgång dyker upp, men ge inte upp för nu är du så nära målsnöret att du kan se det!

Universum är veckans kort och det är en stark känsla av äääntligen med det kortet och den energin. Fira inte riktigt än för det finns fortfarande några lösa ändar som behöver knytas ihop men känn tiden närma sig då du kan se och säga att ja, jag klarade även det här. Jag var stark och nu är jag dessutom ännu starkare än igår. Jag fick väldigt fina energier när jag kanaliserade för februari månad. Visst kan det vara så att ödet plötsligt kastar oss kraftigt åt öster då vi var på väg mot väster, men allt är i sin ordning. Det som väntar den här månaden kommer leda dig närmre ditt hjärta och det liv du så länge drömt om.

Har du redan det liv du drömt om så vill jag bara säga grattis för då kommer det upplevas som den ena belöningen efter den andra under den närmaste tiden. Speciellt om du lägger i en extra växel och satsar rejält.

Så till sist vill jag bara påminna er alla därute att om ni har någon ni håller kär, så låt henne/honom veta det, kanske lite extra mycket i de här tuffa tiderna.

Må väl!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂