Veckans Orakel v5 2020

Veckans Orakel v5 2020

januari 26, 2020 1 av Ulrika Lembke

Den här veckan känner jag att jag vill börja med att säga att även om det inte blir så som du kanske hoppats eller drömt om så betyder det inte att det inte är eller blir bra. Jag upplever att vi behöver skifta fokus från det som varit till det som vi är på väg emot och jag ser att just nu tjänar vi mest på att hitta en punkt och gå emot den med stadiga steg.

Har du många besvikelser i din ryggsäck? Det betyder inte att livet kommer fortsätta att komma med dem. Men om det ständigt är det du inte får och det du inte vill som du ser då är det också det du upplever, att du aldrig får det du vill. Lyft blicken och se vad du har kvar istället för det som gått förlorat och gå framåt på lätta steg.

Tro på dig själv och din framtid även om du just nu inte kan se var du är på väg. Ut och upplev livet i nuet och tro på en ljus framtid för dig själv och andra. Och tro på att det går att skapa något positivt av det du är besviken på.

Med blicken vänd mot framtiden önskar jag er en fin vecka.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂