Nymåne i Vattumannen

Nymåne i Vattumannen

januari 23, 2020 0 av Ulrika Lembke

Nu har vi ju klivit in i Vattumannens tecken och så har vi nu en nymåne här på fyra grader. Nymåne är en tid för en ny början på något plan och vad det ser ut som så märks den energin starkast runt hälsa, ekonomi och karriär.

Den här nymånen har väldigt snabba energier och det är självklart beroende på att den befinner sig i Vattumannen som ju är ett lufttecken. Försök att stilla dig lite om du känner att det är bråttom nu, för jag lovar att du har den tid som behövs för att fatta lugna och sansade beslut.

Ta inte ut något i förskott utan låt istället energierna arbeta i fred och låt saker utvecklas utan din påverkan. Styr inte skutan så starkt just nu utan låt vinden visa var du är på väg. Samtidigt så är det ju bra att ta tillvara de här energierna på andra plan där du redan vet var du står och var du är på väg. Nu kan du få riktigt mycket gjort och även få chansen att slutföra sådant som legat på hyllan en längre tid. En extra skjuts framåt som gör dig otroligt produktiv.

Den här snabba energin kan få dig att tala utan att tänka på vad du säger så var försiktig så du inte sårar någon i onödan och ställer till med oreda i relationer. Trots detta så är det här en väldigt optimistisk energi som kommer med mycket hopp och framtidstro så njut allt du kan av det.

Jag önskar dig en fin nymåne och en härlig helg!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂