Veckans Orakel v4 2020

Veckans Orakel v4 2020

januari 19, 2020 0 av Ulrika Lembke

Veckans Orakel känns intensivt inom mig. På många sätt kommer den närmaste tiden vara avgörande för en lång tid framåt och det känns därför lite mer kritiskt än det brukar. Viktigare på sätt och vis och väldigt nödvändig. Energierna som känns av är absolut förknippade med det som sker på himlavalvet just nu och de förmörkelser vi hade i slutet av förra och början av detta år. Det är lite ”upp till bevis” nu.

Fråga dig själv vad det är du verkligen vill ha ut av livet och nästa fråga bör sedan vara: Ger du dig själv möjlighet till att nå dessa mål eller känner du dig fastlåst i dina rädslor eller invanda beteendemönster? Kan det vara så att det du vill och det som du behöver inte är samma sak just nu? Om så är fallet så är det precis just nu du har möjlighet att göra det som verkligen är bäst för dig. Kanske är det jobbigt, ja förmodligen väldigt jobbigt till och med, men du klarar detta!

Jag känner mig oerhört optimistisk när jag kommer i kontakt med de nuvarande energierna. Optimistisk därför att drivet i energin är så stark att inget kan stoppa dig nu. Inte ens den där rädslan som har hållit dig tillbaka så länge. Inte ens den där rädslan som du kanske levt med ända sedan du var barn. Det är dags för en rejäl frigörelse nu och vad kommer du tjäna på det då? Jo du ger dig själv en möjlighet att få uppleva vad sann lycka är. Lycka som kommer av att leva i sanning med sig själv och det finns inget som kan mäta sig med det.

Jag önskar dig det allra bästa, för det är du värd!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂