Veckans Orakel v3 2020

Veckans Orakel v3 2020

januari 12, 2020 0 av Ulrika Lembke

Det är ju näst intill otroligt, men faktum är att tio i stavar kommer upp även den här veckan. Det som jag känner starkast den här veckan är viljan att jobba hårt för att få se resultat. Ju mer energi som läggs på att fullborda eller fullfölja saker desto större utdelning kommer vi få se.

Jag känner viljan att lägga ner mycket tid och energi för att skapa en tillvaro där du känner dig fri, stark och oberoende. Se över var i livet du känner dig beroende och jobba hårt för att befria dig från det. Det kommer ge dig ny styrka och energi. Vanligtvis när tio i stavar är involverad i en läggning så känner vi att vi kan ha tagit på oss för mycket, men den här veckan känner jag inte alls så. Snarare så känner jag en önskan att ta i lite extra och kanske till och med en stark drivkraft att jobba långt in på kvällen/natten för att bli klar. Det kan vara den starka fullmånen som ger oss extra mycket energi eller är det månne Jupiter?

På måndag ska jag spela in de närmaste veckornas videos och det ska bli riktigt spännande att se var energierna tar oss här näst. Tycker ni inte det?

Jag önskar er alla en riktigt fin vecka.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂