Månförmörkelse i Kräftan

Månförmörkelse i Kräftan

januari 9, 2020 2 av Ulrika Lembke

Den här fullmånen är väldigt speciell eftersom det också är en månförmörkelse. Energierna blir då mer intensiva och sträcker sig över en mycket längre period än vanligt. En månförmörkelse håller i sig i minst sex månader till skillnad från en fullmåne som sträcker sig en månad framåt.

Jag upplever att den här Månförmörkelsen påverkar oss på ett djupt intuitivt plan. Vårat undermedvetna arbetar på högvarv och det kan visa sig genom att du sover oroligt och att du under dagtid känner dig rastlös och kanske även lite nervös utan att kunna härleda känslorna till någon verklig situation. Anledningen till detta är att vi är i kontakt med och läker sår från tidigare liv och vår barndom.

När jag tittar på hur det ser ut på stjärnhimlen under den här förmörkelsen så är både solen, månen, pluto, saturnus och merkurius involverad, så dagarna runt den här fullmånen kan du även vänta dig någon form av kommunikation som kan förändra ditt liv längre fram. Kanske får du besked om ett nytt jobb som du börjar om tre månader, eller en ny bostad som blir ledig till sommaren. Kanske bokar du en resa till hösten. Ja ni förstår säkert vad jag menar. Sedan är Jupiter i konjunktion med den södra månnoden och det är därför vårt förflutna är så aktiverat just nu.

Känns det fortfarande tungt och motigt för dig så höj bara blicken lite för det här är övergående och efter de här sex månaderna gått så har du tranformerats och ett nytt du har klivit ur askan i elden. Du är fågel Fenix!! Fundera under den här tiden på vem du är idag och vem du egentligen vill vara. Nu får du möjligheten att förändra på djupet och förändra för gott.

Låt oss se fram emot vårt nya Jag!!

Jag hoppas ni får mycket glädje av den här videon och att vi ses igen snart!

Följ och gilla oss gärna 🙂