Veckans Orakel v2 2020

Veckans Orakel v2 2020

januari 5, 2020 0 av Ulrika Lembke

Fokus och kontroll kan det vara vi startar med den här veckan och det kan behövas för det ser ut som att vi har mycket att göra. Stort ansvar och lite tyngd över arbetet kan göra att att man känner sig lite låg i energin, men med rätt fokus så kan det vända lika snabbt som det kom.

Fokusera på det du kan påverka och lämna annat åt sidan för att få behålla din energi på bästa sätt. Det kan vara lite extra svårt den här veckan, men det går. Det som skaver i ditt liv nu kommer under året vara det du lägger energi på för att förändra. Vad det än är så ser det ut att vara nu du börjar och det känns skönt att äntligen ta tag i sånt som du kanske undvikit fram till nu.

Nu kommer vi även förbättra de områden där vi inte riktigt känner oss trygga. Så se över ditt liv den närmaste tiden och var uppmärksam på var du inte känner stabilitet.

Något stort ser ut att hända någon gång i slutet av veckan. Det är olika för alla vad det gäller men det är något viktigt vad det än må vara. Jag får pirr i magen när jag skriver om det och när jag spelade in videon så blev jag lite skakis. Något löser dig på ett väldigt bra sätt och något som varit jobbigt försvinner i fjärran. Åh så härligt!

Jag hoppas ni får en underbar vecka och att ni även håller utkik efter Månförmörkelsevideon senare under veckan.

Må väl!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂