Veckans Orakel v1 2020

Veckans Orakel v1 2020

december 29, 2019 4 av Ulrika Lembke

Det är ju inte riktigt klokt, men nu är det nya året precis runt hörnet. 2019 har rusat förbi i en enorm fart och även om det för mig har varit ett utmanande år på många områden så tycker jag att jag har kämpat mycket mindre än tidigare år och prövningar. Jag ser med glädje fram emot 2020 och ser att detta kommer bli ett år av otrolig expansion. Nu ska vi växa och tydligen har vi bestämt att göra det rejält.

Vi ska nu lämna gammalt bakom oss. Vi måste packa ur ryggsäcken en gång för alla för det förflutna har inget inne i framtiden att göra, så gör jobbet grundligt. Ge dig själv en möjlighet att få träda fram på lätta fötter. Låt inte det gamla, det som redan är över, tynga dina axlar. Släpp dig själv fri!!

Och med de orden så vill jag bara säga att jag hoppas att ni får en himelsk start på 2020 och att Veckans Orakel är givande!

//Kram Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂