Happy happy 2020

Happy happy 2020

december 28, 2019 3 av Ulrika Lembke

Jag önskar att det nya året ska bli ett glatt år! Vi har säkert alla väldigt olika önskningar men en sak har de gemensamt, nämligen att det är något vi saknar som vi vill ha. Visst önskar vi även att det som är bra i våra liv ska få fortsätta få vara bra, men en nyårsönskning ska väl ändå innehålla något vi ännu inte fått fatt i, eller vad säger ni?

Jag har fått ett otroligt fint avslut på det här året och med den känslan tänker jag skrida in i det nya året. Jag har börjat få obalanser i balans och jag kan klart och tydligt se önskningar gå i uppfyllelse vartefter 2020 tar stadiga steg framåt.

Vi börjar det här året med en månförmörkelse den 10/1 tätt följt av en konjunktion mellan Pluto och Saturnus på 22 grader i Stenbocken den 12/1 och det tyder på att första halvan av vårt år, och kanske till och med lite längre än så, kommer vara ett av död och pånyttfödelse. Fågel Fenix ska resa sig ur askan men först ska han brinna upp! Vi går igenom dessa transformationer med jämna mellanrum i våra liv, men den här är faktiskt lite speciell eftersom vi endast möter den sådär ca vart 35:e år eller så. Senast var i November 1982 och den gången var det på 28 grader i Vågen.

Den här konjunktionen påverkar oss starkt kollektivt men självklart även på det personliga planet om du har personliga planeter eller punkter som möter den här konjunktioner. För min egen del sker den exakt på min ödespunkt så förmodligen kan jag räkna med att ödet för mig i en ny riktning det här året. Jag räknar med att få jobba hårt på det eftersom Saturnus är involverad, men det är okej, jag är redo!!

Så vad vill jag nu ge er för avslutande ord såhär i slutet av 2019, jo jag hoppas att ni känner er redo för att expandera er värld, för 2020 säger att det är precis det som kommer ske. Jag önskar er alla ett riktigt gott slut på 2019 och ett fantastiskt och spännande 2020!

Här kommer alla videos jag spelat in till er med årsläggningarna för 2020. De är uppdelade i fyra videos och indelade i de olika elementen. Jag börjar med Eld, sedan kommer Jord, Luft och till sist Vatten.

Mycket Nöje önskar jag er och en riktigt varm kram får ni från mig!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂