Nymåne och Solförmörkelse i Stenbocken

Nymåne och Solförmörkelse i Stenbocken

december 25, 2019 0 av Ulrika Lembke

Nymåne är alltid en tid för ny energi och ny start, men den här månen kan få oss att känna oss lite fast. Fast i tankar, vanor och mönster. Det är en tid som kan upplevas som lite stressfylld, men var lugn. Det är ingen brådska, du kommer dit du ska precis när det är tänkt att du ska. Känslan jag får idag när jag skriver är lugnet före stormen. Som om allt plötsligt stannar upp och blir stilla. Njut av det tycker jag! Ta tillfället i akt och vänta in den där stormen jag känner av i horisonten. Snart blir det drag under galoscherna och då önskar du nog att den där stillheten fanns kvar en stund till.

Jag upplever att karriär och ekonomi kommer vara huvudfokus under det kommande året och det är mest troligt att saker tar fart redan under det första kvartalet. Ny riktning är det som det handlar om. Förändringar som du skapar själv till största del. Ditt eget arbete du lägger ner som ger dig resultat mer än att det regnar över dig som manna från himlen.

Nu är det endast fem dagar kvar av detta år, så passa på att visualisera vad det är du vill åstadkomma för 2020 och gör en liten plan för ditt första steg mot det målet. Agera inte riktigt än, vänta in energin och följ med i flödet ett litet tag till, men när det väl tar fart så satsa järnet så ska du få se på grejer!!

Jag önskar er alla en god fortsättning på julen och gott slut på 2019, vi ses igen i Veckans Orakel!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂