Veckans Orakel v52

Veckans Orakel v52

december 22, 2019 0 av Ulrika Lembke

Jag vill börja med att önska er alla en riktigt God Jul och även tacka er alla för all support ni ger mig vecka efter vecka. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt för mig men även extremt utmanande och tufft och jag vet att ni är många därute som har upplevt samma sak. Året vi lämnar bakom oss är ett av stor transformation och året som närmar sig handlar om att bygga nya stabilare grunder. De områden som kommer vara i fokus kommer självklart variera från person till person, men syftet med året är att expandera tryggt, säkert och stadigt. Vi kommer jobba hårt 2020 men det kommer vara belönande att göra så och känslan av tillfredställelse ökar i takt med vårt engagemang. Titta på var du helst skulle expandera ditt liv, lägg din energi där och lämna andra områden åt sidan till en annan dag/år.

§

Så kommer vi till den här veckan och dess energier och de är verkligen superfina. Veckan börjar med Solen och mycket ljusare än så kan det inte bli. Energierna är glada, verkligen jätteglada vilket också hörs på mig i videon. Jag är fnittrig när jag spelar in den och låter verkligen lycklig och det är det jag mest fascineras av när jag gör mina videos, just hur energin förändras så påtagligt att jag själv blir påverkad. Den här glädjen som veckan för med sig kommer av att du vänder ditt fokus till det som gör dig nöjd och glad och lämnar tråkigheter åt sidan till en annan dag. Om du nyligen gått igenom en personlig kris eller sorg så samlas du nu med människor du älskar för att skapa lyckligare minnen kring julen. Det svåra för dig närmare dina nära och gemenskapen läker dig.

§

För dig som firar Julen ensam så känner jag inte ensamhet, jag känner en trevlig tillvaro på dina egna villkor och en möjlighet att umgås och känna gemenskap om så önskas. Det kan komma en inbjudan i sista minuten så ta till vara den om det är så att du önskar dig samvaro med andra och om du faktist föredrar att fira själv, eller kanske inte fira alls så gör det då eller inte! Du bestämmer själv och ditt val gör dig glad.

§

Så vad har vi sen för energier för resten av veckan? Det avslöjar jag inte här, det får bli en julklapp till er alla i Veckans Orakel här nedan.

§

God Jul mina fina vänner och en varm kram från mig.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂