Veckans Orakel v51

Veckans Orakel v51

december 15, 2019 0 av Ulrika Lembke

Veckans kort är två i bägare och det är ett tecken på att det kommer handla om relationer den närmaste tiden. Kanske inte så mycket stora grupper utan mer om intima möten och tvåsamhet. Energierna känns vara både högt och lågt på samma gång och jag tror att det beror på den analkande solförmörkelsen den 26/12. Med den kommer väldigt dubbla energier känner jag men det är väl ingen större skillnad mot vad det har varit de senaste månaderna, eller vad säger ni?!

Nu är det tredje advent och för mig är det lite extra mysigt eftersom nu är det inte mer en drygt en vecka kvar till jul, för som ni redan vet är jag väldigt förtjust just i julen. Jag hoppas ni får en fin dag och att veckans video når fram till alla eftersom det var problem med tekniken förra veckan. Det har känts lite som om merkurius är retrograd även om så inte är fallet och jag misstänker att det är uranus som är boven faktiskt.

Jag gillar veckans energier massor. De känns positiva och upplyftande. Det kan vara så att man får nya chanser på något gammalt eller helt nya chanser som dyker upp oväntat, men det spelar ingen roll om det är nytt eller nygammalt för positivt är det oavsett.

Ta hand om er därute och ta hand om varandra

//Kram Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂