Fullmåne i Tvillingarna 12/12

Fullmåne i Tvillingarna 12/12

december 11, 2019 0 av Ulrika Lembke

En ny dag nalkas, det är intressant men det är faktiskt det första jag känner med den här fullmånen. Tekniken fungerar inte som den ska när man ska se videon via en telefon (själv äger jag iPhone) men via datorn fungerar allt som vanligt. Jag har varit inne för att undersöka om det är min video som det är fel på men nej så verkar inte fallet vara. Det kan vara och är (i alla fall för mig) kaos just nu, men ur det så föds det nya så ha lite is i magen och våga följa med vågorna. Det finns inga garantier men det känns levande.

Det är ett rejält avslut nu då vi har årets sista fullmåne men även det faktum att den hamnar på 19 grader i tvillingarna tyder på fullbordan inför en kraftfull ny start. Om två veckor väntar en Nymåne och den är även en solförmörkelse så självklart känner vi av den redan nu. En solförmörkelse är otroligt stark och påverkar oss lång tid framöver. Effekterna av den håller i sig fram till nästa solförmörkelse som vi har i sommar söndagen efter midsommar.

Jag sov som en kratta i natt, men ändå känns energierna grundade och stabila. Min hjärna går på högvarv men kroppen känns stadig och lite tung och kanske även trög. Det är som att den här fullmånen har mycket luft och mycket jord och just luft och jord livar inte jättebra med varandra. Mitt råd är att observera vad som sker under den närmaste månaden för det sätter lite tonen för vad nästa år kommer handla om. 2020 är fyrans år numerologiskt och handlar om att bygga nya strukturer och för att det ska ske så bör gamla raseras. Bär inte med dig det som inte gynnar dig in i det nya året. Lämna det vid den här fullmånen och bjud in nytt vid solförmörkelsen.

Om allt är väl så råder jag dig till att bara vara. Låt livet fortsätta le emot dig och vänta dig nya möjlighet med det nya året.

Åter igen vill jag påpeka att om du inte kan se videon via din mobil så fungerar det bra via datorn.

Må väl

/Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂