Veckans Orakel v50

Veckans Orakel v50

december 8, 2019 0 av Ulrika Lembke

En vecka väntar med mycket att göra och ett behov av att strukturera tiden lite bättre. Om agendan är tom så kan det istället vara så att förändringar ligger i luften. Dags att rensa i skåpen? Nu kan du göra bra affärer så varför inte lägga ut lite prylar till försäljning som bara står och samlar damm. Det kan till och med vara så att du kommer gå med vinst den här julen om du lägger manken till.

Såhär i slutet av året så är det dags att blicka tillbaka på tiden som passerat. Vad bär du med dig in i 2020 och vad väljer du att lämna bakom dig? Gör en lista över dina framsteg under året och en plan för vad du önskar uppnå året som kommer och se dig själv genomföra det.

Ha tillit till att dina visioner kommer förverkligas även om du inte kan se hur det ska bli möjligt. Följ din inre vägledare och lita på den så kommer stressen minimeras

Jag önskar er alla en fin andra advent och en fantastisk ny vecka

Följ och gilla oss gärna 🙂