Veckans Orakel v49

Veckans Orakel v49

december 1, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så är vi här igen. Jag vet att jag tjatar, men herregud, nu börjar 2019 närma sig sitt slut. Jag rekommenderar att vid nymånen i Stenbocken den 26/12 sätta sig ner och skriva upp mål du önskar nå under 2020. Tänk inte på hur dessa mål ska uppnås för det är inte viktigt, det viktiga är att visualisera och se sig själv redan nått dem och låt sedan universum fixa resten.

Det här skapar en fantastisk möjlighet till att få uppleva mirakler under det kommande året. Det är ett sätt att skapa möjligheter för sig själv att växa och utvecklas. Var bara noga med att fokusera på det som i hjärtat verkligen är viktigt. Undvik ytliga önsknigar och håll dig till det som betyder något för dig på ett känslomässigt plan.

Önskar du dig ett nytt jobb för att du inte trivs på det du har? Då kan du självfallet önska dig ett nytt jobb och se dig själv där, men även om du skulle få det så är det inte säkert att du skulle trivas med det nya, så tänk på det. Om du istället fokuserar på att det är viktigt för dig att trivas på din arbetsplats och önskar att du trivs på ditt arbete, då är det mer troligt att du når ditt mål.

Nu är det några veckor kvar till den här nymånen och innan dess så har vi ju en fullmåne 12/12 på 19 grader i Tvillingarna. Använd den här fullmånen till att släppa allt det du inte vill bära med dig in i det nya året. Det kan vara oro, hälsoproblem, relationstrassel, dålig ekonomi mm. Gör en liten ceremoni där du skriver ner det du vill avlägsna från ditt liv och bränn sedan upp den eller begrav den i din rabatt utanför huset. Det viktiga är att symboliskt släppa taget och begrava det.

Så efter det lilla tipset så återgår vi till nuet. En ny vecka med nya energier och den här veckan är lite mjukare och absolut mer följsam. Det finns en möjlighet att stressa av och samla ihop sig så ta vara på den så gott det går.

Jag önskar er alla en trivsam första advent

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂