Veckans Orakel v48 och Nymånen i Skytten

Veckans Orakel v48 och Nymånen i Skytten

november 24, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så börjar en ny vecka med både Veckans Orakel och en Nymåne i Skytten. Jag väljer att dela redan idag Söndag då tiden inte riktigt räcker till som jag vill i veckorna och kanske kommer det bli så även fortsättningsvis, vi får se.

Den här veckan kommer mycket fokus ligga kring ditt hem. Det kan handla om att städa, rensa och fixa trasiga saker. Jag ser umgänge och förberedelser för umgänge. Planer inför advent och jul som påbörjas i många stugor och att man gör annorlunda än man gjort tidigare år. Det ser ut att vara en hel del förändringar på gång, både i stort och i smått. Men förändringarna jag ser nu handlar om den yttre världen mer än den inre.

Det kommer en hel del kraft och energi den här veckan som gör dig lite rastlös om du inte har någonstans att applicera den. Se till att använda energin till något nyttosamt annars kommer du ligga sömnlös om nätterna. Om det är så att du nu har svårare att komma till ro på kvällarna än vanligt så kan en promenad en timme innan sänggående vara att rekommendera, eller ett kortare träningspass i vardagsrummet om du föredrar det. Det är bra att göra något med kroppen i alla fall.

Och så har vi den där nymånen också, och den är stor!! WOW!!! Energierna kan till och med upplevas som FÖR mycket. Den närmaste månaden kommer föra med sig mycket förändringar. Saker sker både medvetet och det kan även komma oväntade vändningar. Du kan få brottas med ditt kontrollbehov en del, men du kommer även få möjligheten att släppa dina rädslor och ge dig in i något nytt, stort och på många vis skrämmande.

Allt det som den här nymånen kommer med ser ut att höra ihop med långsiktiga planer. Både planer du haft en lång tid, men även planer du gör upp under den kommande månaden. Det du planerar för ser ut att sträcka sig långt in i framtiden. Kanske till och med längre än du tror. Det kan också vara så att du blir erbjuden något som ger dig en helt ny chans i något du tidigare lämnat bakom dig. Det kan vara något du trodde för länge sedan var dött och begravet som får nytt liv och ny energi. Räkna med det oväntade och tänk på att även om det oväntade känns obekvämt så är det inte ett tecken på att det är fel. Det är bara ett tecken på att det är utvecklande. Det kan kräva av dig att lämna din bekväma plats hemma i soffan eller ditt invanda regelbundna arbete, men det lovar mycket!!

Jag hoppas ni alla får en fantastisk vecka och nymåne och att ni inte har missat tävlingen på facebook!! Där kan ni ha turen att vinna en vägledning till er själva som julklapp, eller att ge bort till någon ni håller kär! Tävlingen hittar ni här

Varmaste kramen

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂