Veckans Orakel v47

Veckans Orakel v47

november 18, 2019 0 av Ulrika Lembke

Intensiteten håller i sig så oavsett vad du känner just nu så är chansen väldigt stor att du känner rejält. Arg, glad eller ledsen spelar ingen roll för allt är på något vis upphöjt. Det jag ser pågår är en djupgående healing som leder till en total transformation. Än så länge är det bara början så mer kan vi vänta oss även längre fram.

Det är även tid för att se ditt värde. Värdesätter du dig själv på samma vis som du värdesätter andra? Om inte så bör du fråga dig själv varför. Du är unik och väldigt viktig. Lika viktig som din nästa och därför är det viktigt att du tar lika väl hand om dig själv som du gör om andra. Det är dags att investera i dig själv nu för det är du värd!!

Jag önskar er en fantastisk vecka med massor av härlig nyskapande energi

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂