Veckans Orakel v46

Veckans Orakel v46

november 11, 2019 0 av Ulrika Lembke

Jag glömde helt bort att spara och lägga ut Veckans Orakel efter redigering och ska man skylla på något så är det den där Merkurius som är retrograd. När jag var klar med videon så var jag klar helt enkelt och när jag slog upp mina gröna den här morgonen så slog det mig att så var det ju inte. Jag hade ett par timmars jobb kvar. Som tur var vaknade jag skapligt tidigt så jag hann göra detta innan arbetsdagen börjar.

Energierna för den här veckan då? Jo intensiteten är minsann där även denna vecka men den här veckan känns lite mer grundad och kommer med en djupgående healing. Att komma vidare till en ny nivå och en ny plats har under en längre tid varit ett återkommande tema och så säger även korten denna vecka.

Jag fick njuta av de första snöflingorna när jag var ute med hundarna i går kväll. Hur känner ni såhär inför vintern? Själv älskar jag snön och den känsla av bomull som den lämnar i naturen. Tystnaden och ljuset och det otroligt vackra vita. En intuitiv man jag mötte för någon vecka sedan sa att den här vintern kommer med mycket snö, och jag hoppas verkligen att han har rätt. Hoppas i alla fall att den här veckans orakel ger er en mysig stund.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂