Veckans Orakel v45

Veckans Orakel v45

november 4, 2019 0 av Ulrika Lembke

Nu är det en sån där härlig dag igen. Måndag och solen skiner som om den inte hade något annat för sig. Jag tycker det är härligt när luften är så hög och kylan tränger sig på men bara man har fjällrävenjackan så har man inget att oroa sig för. För min del får det gärna vara -10 grader.

Veckans energi är häftig. Den ursäktar sig inte och även om det är djävulen som styr energierna just nu så är det inget att skrämmas av. Det är nu du kan få chansen att göra upp med det som håller dig tillbaka. Dina rädslor och ditt kontrollbehov kommer förmodligen visa sig från en väldigt stark och påtaglig sida men bara för att du ska se vad det är som håller dig tillbaka. Vad det är som hindrar dig från att leva ditt liv på dina premisser för din egen skull och inte enligt samhällets förväntningar.

Jag önskar er alla en härlig vecka i dessa intensiva energier. Njut av dem för de kommer ge er en rejäl skjuts framåt. Det är lite en känsla av nu eller aldrig. Och jag säger att det är definitivt NU!!

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂