Nymåne i Skorpionen med Veckans Orakel v44

Nymåne i Skorpionen med Veckans Orakel v44

oktober 28, 2019 0 av Ulrika Lembke

Den här nymånen för med sig en wowfaktor. Det är en mycket bra tid för kärlek och relationer och en väldigt stabil energi för hälsa och ekonomi. Vill du starta nya saker i arbete så är det en väldigt bra tid för att göra det den närmaste månaden. Initiera saker behöver du verkligen inte vara rädd för att göra nu så satsa järnet om det är det du vill.

Jag känner ingen stress den kommande tiden så det är ingen brådska att påbörja något. Det är även en fin tid för att göra planer och tänka på framtiden. Din envishet och din uthållighet kommer betala sig väl så småningom om det inte skulle göra det nu.

Du vet vad som behöver göras. Tänk på att när du vet det så är det också viktigt att ta steg i den riktningen så även om du inte satsar 100% nu så är det ändå viktigt att göra något. Ett litet steg framåt är fortfarande ett steg framåt.

Karmiska återbetalningar på både gott och ont kan vi vänta oss nu. Det man sänder ut kommer också tillbaka så se noga på vad som sker i ditt liv under November månad visar dig tydligt var du behöver göra dina justeringar i livet. Det som fungerar håller du fast vid och det som inte fungerar är det dags att släppa taget om nu. Du kan bara du vill så jag hoppas din viljekraft är stark nu! Sanningar kommer fram på gott och ont men tänk på att sanningen är väldigt frigörande och det är bättre att det kommer fram nu än senare.

Må väl tills vi hörs igen

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂