Veckans Orakel v43

Veckans Orakel v43

oktober 21, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så är vi här, hösten tar stora kliv nu. Löven lämnar träden med hög fart och på marken ligger en gul vacker matta. I alla fall i några dagar till. Jag älskar hösten. Den kommer med löften på något vis. Löften om utveckling och belöningar. Jag känner samma varje år, speciellt i oktober. Det är nu jag ser över året som gått och funderar över vad som mer behöver göras innan jag går i ide över vintern.

Jag hoppas den här veckans orakel ger er hopp och löften om ny härlig energi som leder dig i rätt riktning i livet. Var inte orolig om saker inte utvecklas så som du tänkt dig för allt är precis som det ska och blir mycket bättre än du kan tro bara du har tillit.

Kaos kommer gå över i stabilitet så småningom men kanske behöver du arbeta på att släppa kontrollen och ha tålamod ännu en stund. Ge inte upp, du är på rätt väg. Låt livet arbeta för dig ett tag. Våga lämna över rodret till den högre makten och se mirakler ske.

Jag önskar er alla en underbar höstvecka med mycket glädje och kärlek.

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂