Veckans Orakel v42 med pick a card

Veckans Orakel v42 med pick a card

oktober 14, 2019 0 av Ulrika Lembke

Så då har vi en ny spännande vecka framför oss igen och eftersom det blev fel i videon (man kunde tro att merkurius var retrograd när jag spelade in dem) så kommer en här istället! Titta på bilden och känn in och välj sedan det kort du känner dig mest dragen till och läs ditt budskap lite längre ner i texten!

Veckans kort den här veckan är djävulen och det här är ett kort som kan kännas lite skrämmande när man ser på det men det är bara för att det är en symbol av våra begränsningar, vårt mörker och vårt kontrollbehov. Vi tycker inte om att se på det här kortet då det är sidor vi så desperat försöker dölja för andra och förneka för oss själva, men då det dyker upp på det här viset i en läggning så är det dags att våga ta en ärlig titt på oss själva och ta i tu med och möta det inom oss som vi absolut vill undvika. Var inte rädd, alla sidor behöver bekräftas och accepteras så vi kan älska oss själva på djupet.

För övrigt är korten den här veckan väldigt positiva och livsbejakande och det är ju inte så konstigt för när vi möter det vi behöver på ett ärligt sätt så frigörs väldigt mycket potential för att nå till nästa nivå, nästa steg i livet och i vår personliga utveckling. Plötsligt ser vi livet från en ny plats och där tycks möjligheter och erbjudanden dyka upp från ingenstans för att leda oss fram till mer utveckling och ett rikare liv, något som vi alla önskar oss emellanåt, eller hur.

PICK A CARD V42

Kort nr 1

Om du valde kort nummer ett så är det för att du behöver förstå vikten av att släppa kontrollen över något som sker i ditt liv just nu. Oavsett vad det är du fokuserar på och så gärna vill att det ska ske så påminner universum om att det är inte något som du kan påverka. Det ligger bortanför din kontroll. Det spelar ingen roll om det är en relation du önskar eller kämpar med, ett nytt jobb eller problem i ett nuvarande eller om det bara är livet i stort. Du skulle må så mycket bättre om du fokuserade på det du verkligen kan påverka och lämnade över resten till den högre makten. Var lugn och känn dig trygg. Du är redan på rätt väg och allt sker precis när det ska.

Kort nr 2

Om du valde kort nummer två så är det för att kärlek just nu är fokus i ditt liv och om det är så att just avsaknaden av kärlek är det som bekymrar dig så är det här en uppmaning om att se allt det fina som finns omkring dig. Det finns en oändlig källa av kärlek omkring dig bara du är uppmärksam. Är det så att du inte känner det? Det beror i så fall på att du ser åt fel håll. Kanske är inte livet så som du önskar när det kommer till kärlek, men kärlek kommer i många former och ju mer tacksamhet du känner för det du redan har desto lättare kommer du upptäcka annat att vara tacksam och känna kärlek för. Du har otroligt mycket kärlek omkring dig och inom dig och än mer saker att fokusera din kärlek på så sprid den generöst omkring dig för att få den att växa sig starkare.

Kort nr 3

Valde du istället kort nummer tre så behöver du förstå vikten av att ta ansvar över dig själv, din lycka och ditt liv. Ibland hamnar man i oönskade situationer och saker sker som man absolut inte vill och kanske till och med förökt undvika sker. Kanske är det så att du försökt hålla fast vid något med näbbar och klor och det ändå försvann ur ditt grepp. Oavsett din situation så är det viktigt att inte anklaga någonför det du går igenom just nu. Vare sig en annan person, universum eller dig själv. Anledningen att det är så viktigt för dig att förstå det här just nu är för att när livet inte levererar det man önskar så är det varken ditt eller någon annans fel. Det är just här, där du är nu, du behöver vara. Nuet har något viktigt att lära dig. Det kan t ex handla om att du lägger för mycket av din lycka utanför dig själv och behöver förstå att det du har inom dig kan aldrig någon ta ifrån dig och när du gör det så kan du känna glädje och lycka oavsett hur din yttre värld ser ut.

Där var veckans pick a card och nedan kommer även veckans orakel videon som utlovat. Jag önskar er alla en fantastisk höstvecka och hoppas vi ses igen som vanligt nästa vecka!!

Följ och gilla oss gärna 🙂