Veckans Orakel v41

Veckans Orakel v41

oktober 7, 2019 0 av Ulrika Lembke

Den här veckan började med att jag upptäckte att jag av någon anledning hade slängt videon. Jag hittade v 42, 43 och 44 men v41 var som bortblåst så av den anledningen gjorde jag en livesändning nu på förmiddagen och här nedan har ni den! (Jag ber om ursäkt för dåligt ljud och eventuellt hackande i bild)

Det är väldigt fina och starka energier i omlopp denna vecka, jag känner en kraft som finns där som kan ha saknats en längre tid. Att hitta tillbaka till tillit och kanske även tålamod att saker kommer när det är menat, samtidigt som man tar ett eller två tydliga steg mot sina mål och faktiskt känner sig som medskapare till sitt öde.

Veckans kort är lyckohjulet och med den energin kan vi vänta oss det oväntade. Saker vänder till din fördel på de områden du länge känt dig fast och oförmögen att påverka. Det kan vara något du själv startade för länge sedan som äntligen händer eller så är det något som bara ges till dig som en oväntad gåva.

Jag hoppas er vecka blir fin och att goda nyheter når fram till dig, nyheter du väntat på länge.

Friska höstkramar

//Ulrika

Veckans Orakel v41
Följ och gilla oss gärna 🙂