Veckans Orakel v40

Veckans Orakel v40

september 30, 2019 0 av Ulrika Lembke

Balans, karma vågskålarna bör väga lika mellan vad du ger till andra och vad du ger till dig själv. För att se detta så försök att vara närvarande i livet och bli lite mer medveten om var och hur du delar din energi med andra.

Dina relationer är viktiga men du är viktigare och det får du aldrig glömma. Det är jättefint att vara en person som bryr sig om andra men ingen tackar dig för att du ger av dig själv när du egentligen vill eller borde göra något annat.

Försök att hitta den här balansen och förstå att de som ska vara i ditt liv kommer stanna även då du sätter dina egna behov först. Var inte rädd att sätta gränser och stå upp för dig själv för det tjänar dina relationer på i förlängningen.

Jag önskar er alla en fantastisk vecka <3

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂