Fullmåne i Fiskarna

Fullmåne i Fiskarna

september 13, 2019 0 av Ulrika Lembke

Denna känslosamma måne kan komma med både extrem glädje och inre kaos, oavsett hur det påverkar just dig eller dina kära kan vara svårt att veta men även det som till synes är negativt för att vi upplever det med smärta och tårar kan vara precis det doktorn föreskrev. Kanske behöver något komma till en extrem för att vi ska våga släppa taget om det.

Var inte rädd för den här fullmånen för den kan vara precis lika ljuvlig som stormig och stormar det ena dagen så kan solen stråla lite extra nästa. Följ med i svängarna och oroa dig inte, alla tillstånd är övergående men jag upplever att den här fullmånen i Fiskarna är lite extrem i sina känslor. Kanske den här fullmånen har en släng av Borderline personlighet men det är inget som är fel för känslighet är en styrka även när man känner mycket.

Likväl som jättelycklig kan skifta till en önskan om att dra tecket över huvudet så kan det skifta åt andra hållet så har det varit dystert på sista tiden så kan det vara den här månen som vänder på steken!

Dags att ge sig ut för att yla mot månen

//Ulrika

Följ och gilla oss gärna 🙂